Gabriel Iglesias langs Ziggo Dome en Lotto Arena met FluffyMania World Tour

Gabriel Iglesias
Gabriel Iglesias langs Ziggo Dome en Lotto Arena met FluffyMania World Tour
Door RonjaTuinder op 16 november 2016 - 11:12 De Amerikaanse cabaretier Gabriel Iglesias heeft zijn FluffyMania World Tour aangekondigd, waarmee hij in september ook langs Amsterdam en Antwerpen komt. Iglesias heeft al meerdere uitverkochte shows in Nederland op zijn naam staan, waaronder in de de Melkweg, Rotterdam Ahoy, 013 en Heineken Music Hall.

Nu komt Gabriel Iglesias op 21 september terug naar Nederland met zijn FluffyMania World Tour en 2 dagen later (op 23 september) speelt hij in België.

Tickets voor beide shows gaan 18 november om 9:00 uur in de voorverkoop. Kaartjes voor de show in de Ziggo Dome koop je op Ticketmaster. Tickets zijn te verkrijgen vanaf 35,50 (inclusief servicekosten). Tickets voor de show in de Lotto Arena kosten tussen de 27 en 45 euro en zijn via deze site te verkrijgen.

Ben je bang de start van de voorverkoop te missen? Stel een ticketreminder in! Je krijgt dan van ons een mailtje als de kaartverkoop van de show in de Ziggo Dome begint.HansTeeuwennews

HANS TEEUWEN GEEFT EXTRA SHOWS IN DE HMH EN KONINGIN...De bekende cabaretier Hans Teeuwen komt vanaf eind januari met een...

ziggoDomelogo

EXTRA SHOW IN ZIGGO DOME VOOR 'GABBERS' Guido Weijers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roue Verveer doen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.