Gabriel Iglesias komt met zijn Beyond the Fluffy World Tour naar Nederland en België

Gabriel Iglesias
Gabriel Iglesias komt met zijn Beyond the Fluffy World Tour naar Nederland en België
Door larissapronk op 28 oktober 2019 - 10:53 Gabriel Iglesias komt met zijn Beyond the Fluffy World Tour naar Nederland en België. Op woensdag 3 juni 2020 zal hij te zien zijn in Ahoy in Rotterdam en op donderdag 4 juni in de Lotto Arena in Antwerpen.

Gabriel Iglesias is een Amerikaanse acteur en stand-up comedian. Hij is bekend van zijn shows I'm Not Fat…, I'm Fluffy en Hot & Fluffy. In 1997 begon hij met zijn carrière als comedian. Hij heeft nu ruim 440 miljoen views op zijn YouTube-kanaal en meer dan 15 miljoen volgers op social media.

Reguliere tickets voor de voorstelling van Gabriel Iglesias in Ahoy kosten tussen de €35,95 en €54,90 en in de Lotto Arena tussen de €24,- en €53,-. Tickets voor beide shows gaan aanstaande vrijdag 1 november om 10:00 in verkoop. Tickets voor de voorstelling van Gabriel Iglesias in Ahoy koop je hier. Tickets voor de voorstelling van Gabriel Iglesias in de Lotto Arena koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Gabriel Iglesias in Rotterdam begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Gabriel Iglesias in Antwerpen begint.



John Cleese

JOHN CLEESE DOET EXTRA SHOW IN KONINKLIJK THEATER CARRÉHij had al drie Nederlandse shows in de planning staan en daar is er nu één...

Cameretten news

CAMERETTEN BREIDT FINALISTENTOUR UIT MET VIER POPPODIA De finalistentour van Cameretten wordt uitgebreid met vier poppodia. Zo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.