John Cleese doet extra show in Koninklijk Theater Carré

John Cleese
John Cleese doet extra show in Koninklijk Theater Carré
Door myrthehuisman op 28 oktober 2019 - 12:41 Hij had al drie Nederlandse shows in de planning staan en daar is er nu één extra bijgekomen. John Cleese staat ook op 19 april in het Koninklijk Theater Carré.

John Cleese is een Britse komiek, acteur en filmmaker. Hij komt met zijn 'Last Time To See Me Before I Die' show naar Nederland. De meeste mensen zullen hem vooral kennen als lid van het Monty Python's Flying Circus. Ook heeft hij de televisiereeks Fawlty Towers bedacht, waarin hij zelf de hoofdrol speelde. Tijdens zijn afgelopen shows in Nederland heeft hij meer dan 15.000 kaartjes verkocht door heel het land.

De show op 18 april in Carré en op 20 april in het Wilmink Theater waren snel uitverkocht, voor de voorstelling op 19 april in Carré en op 22 april in De Spiegel zijn nog wel kaarten.

Tickets voor de extra voorstelling in Carré op 19 april zijn direct in de verkoop gegaan,
je kan vinden via deze linkziggoDomelogo

TREVOR NOAH MET LOUD & CLEAR TOUR NAAR ZIGGO DOMEDe Amerikaanse Zuid-Afrikaan Trevor Noah is inmiddels al een vertrouwd...

Gabriel Iglesias

GABRIEL IGLESIAS KOMT MET ZIJN BEYOND THE FLUFFY... Gabriel Iglesias komt met zijn Beyond the Fluffy World Tour naar Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.