Vul onze enquête in en maak kans op 30 drankmuntjes voor een festival naar keuze!

DJ Festival Sfeer (ADE Linde_Dorenbos)
Vul onze enquête in en maak kans op 30 drankmuntjes voor een festival naar keuze!
Door RobZ op 19 juni 2017 - 18:01 We zijn op Festivalinfo altijd druk bezig om onze sites nog beter te maken. Zo zijn we al iets meer dan een jaar druk bezig met het opnemen van ticketlinks en wordt er hard gewerkt aan een migratie naar het veiligere https://.

Om gericht te kunnen ontwikkelen, moeten we natuurlijk wel eerst weten wat jullie op dit moment van onze sites vinden en wat er allemaal nog beter kan. Om hier achter te komen hebben we een enquête gemaakt. We wilen je vragen deze hier in te vullen. Dit invullen duurt maximaal 5 minuten.

Voor wat, hoort wat! Onder de invullers van onze enquête verloten we een geweldige prijs. Voor de gelukkige winnaar kopen wij namelijk 30 drankmuntjes voor een festival naar keuze (met maximale waarde 100 euro).

Wacht dus niet langer en vul hier onze enquête in.Gabriel Iglesias

GABRIEL IGLESIAS MET NIEUWE SHOW NAAR MARTINI PLAZA Gabriel Iglesias is dit jaar weer te zien in Nederland. De Stand-up...

Poelifinarionws1

NOMINATIES VOOR DE CABARETPRIJZEN 2017 BEKEND (O.A.... De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2017...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.