Lucky TV het land door met Lucky Live

Lucky Live
Lucky TV het land door met Lucky Live
Door Cartman91 op 04 september 2017 - 13:57 De geestige voice-over filmpjes van Sander van de Pavert, beter bekend van zijn werk Lucky TV was eerder al twaalf keer in Zuiderstrandtheater in Den Haag te zien onder de noemer Lucky Live. Dit is zo een succes gebleken dat Sander met de Lucky Live voorstelling tien shows door het land gaat doen in oktober en november.

De aftrap wordt op 24 oktober in Amphion te Doetinchem gegeven en duurt tot 4 november (Theater Heerlen). Op 28 oktober staat Sander ook in Oude Luxor te Rotterdam. De rest van de tour is vooralsnog onduidelijk, dit zal later aangevuld worden.

Sander van de Pavert maakt al tien jaar Lucky TV voor De Wereld Draait Door. Inmiddels zijn de Lucky-filmpjes al aardig bekend geworden, zo ging het Trump en Clinton duet-filmpje tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen de hele wereld over, tot CNN aan toe (waar Sander ook te gast was om hierover te praten).

Tijdens de 'Lucky Live' voorstellingen krijg je een kijkje achter de schermen, hoe de filmpjes tot stand komen en uiteraard de filmpjes zelf met onder meer de 'vlogs van Willie', 'het werken bij de NOS', de Freek Vonk-filmpjes en meer.
Jetty Mathurin news

JETTY MATHURIN NEEMT AFSCHEID VAN THEATERWERELD MET...Theatermaakster Jetty Mathurin houdt het op haar 66ste voor gezien in de...

carre

PHILIPPE GEUBELS MET 'BEDANKT VOOR ALLES' TOUR OOK... De gortdroge Belgische cabaretier Philippe Geubels staat al 10 jaar op de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.