Sander van de Pavert (bekend van LuckyTV) staat twaalf keer in Zuiderstrandtheater (Den Haag)

Lucky Live
Sander van de Pavert (bekend van LuckyTV) staat twaalf keer in Zuiderstrandtheater (Den...
Door Cartman91 op 14 december 2016 - 23:44 Wie kent de grappige filmpjes van LuckyTV na afloop van De Wereld Draait Door niet, met ' Willie en Max', ''Werken bij de NOS' of het wereldberoemde duet van Donald Trump met Hillary Clinton die 'Time of my life' zingen of andere gebeurtenissen in de media?

Het brein achter deze voice-over filmpjes is Sander van de Pavert, zelf ook afkomstig uit Den Haag. De LuckyTV filmpjes maakt hij al 12 jaar (later pas kwam het als vast item in 'DWDD'). Inmiddels zijn de Lucky-filmpjes al aardig bekend geworden, zo ging het Trump en Clinton duet-filmpje de hele wereld over, tot CNN aan toe (waar Sander ook te gast was om hierover te praten).

Tijd dus voor Sander om dit fenomeen naar het theater te brengen. Dit doet hij door "de studio als het waren naar het theater te verplaatsen", aldus Sander zelf.

Tijdens de 'Lucky Live' voorstellingen krijg je een kijkje achter de schermen, hoe de filmpjes tot stand komen en uiteraard de filmpjes zelf met onder meer de 'vlogs van Willie' (en anderen).

De voorstellingen vinden plaats vanaf 24 april t/m 1 juni. Alle 12 voorstellingen worden in het Zuiderstrandtheater te Den Haag gespeeld. Tickets voor de voorstelling kosten 35 euro. Voor het volledige agenda overzicht neem je hier een kijkje.
Jan van Maanen news

JAN VAN MAANEN TERUG IN HET THEATER MET NIEUWE...De Belgische cabaretier Jan van Maanen keert na een lange afwezigheid terug...

Kuip

NAJIB AMHALI EN JANDINO ASPORAAT NAAR DE KUIP IN... De cabaretiers Najib Amhali en Jandino Asporaat treden samen op in de...

REACTIES

geen avatar
do 15 dec 2016 13:11

eatsleeprave.. Zozo 35$ vragen....voor filmpjes die allang bestaan...

 -3
Avatar Cartman91
do 15 dec 2016 22:08

Cartman91 eatsleepraverepeat schreef:
Zozo 35$ vragen....voor filmpjes die allang bestaan...


Ik neem aan dat hij op het podium de filmpjes in elkaar zet en dat het publiek naast 'the making of' ook het eindresultaat krijgt te zien...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.