Najib Amhali en Jandino Asporaat naar de Kuip in Rotterdam

Najib Amhali
Najib Amhali en Jandino Asporaat naar de Kuip in Rotterdam
Door Cartman91 op 12 december 2016 - 09:24 De cabaretiers Najib Amhali en Jandino Asporaat treden samen op in de Rotterdamse Kuip op 1 juli. Hiermee hebben beide heren een primeur, want nog nooit eerder heeft een cabaretier in een Nederlands voetbalstadion opgetreden.

Najib Amhali en Jandino Asporaat hebben eerder wel al in uitverkochte Ziggo Dome's en HMH's gestaan, maar in een voetbaltempel als de Kuip is voor de cabaretiers een droom die uitkomt.

Kaarten voor de voorstelling gaan op vrijdag 16 december om 10:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster. Een ticket gaat over de toonbank vanaf 29 euro excl. servicekosten. Wil je deze kaartverkoop zeker niet missen? Wij kunnen je een mail sturen als de voorverkoop begint.

Mocht het hard gaan met de kaartverkoop voor de cabaretvoorstelling, die komende vrijdag (16 december) begint, dan wordt er nog een tweede voorstelling aangekondigd. Deze voorstelling zou dan een dag eerder, op 30 juni, plaats moeten vinden.



LuckyTV news2

SANDER VAN DE PAVERT (BEKEND VAN LUCKYTV) STAAT...Wie kent de grappige filmpjes van LuckyTV na afloop van De Wereld Draait Door...

Cameretten news

CAMERETTEN FESTIVAL WINNAARS BEKEND GEMAAKT Afgelopen weekend (26 november) was in de Nieuwe Luxor te Rotterdam de finale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.