Ziggo Dome verwelkomt Jim Jefferies

review: Jim Jefferies - 14/01 - Heineken Music Hall Jim Jeffries
Ziggo Dome verwelkomt Jim Jefferies
Door ThomasS op 26 september 2017 - 12:16 De Australiër Jim Jefferies komt op 7 januari voor een show naar de Ziggo Dome. Deze comedian durft zware onderwerpen aan te snijden en krijgt daar dan ook alle lof voor. Zo stond hij al op de meest diverse internationale comedyfestivals zoals Edinburgh Fringe, Montreal Comedy Festival, het Zuid-Afrikaanse Comedy Festival en op Glastonbury.

Zijn grappen en verhalen blijken niet alleen goed te werken op het podium; ook de HBO-special ‘I swear to God’ scoort goed. Opvolger ‘Alcoholocaust’ werd uitgezonden op de Amerikaanse zender Showtime en ook daarin laat Jefferies zich van zijn controversiële kant zien. In ‘Bare’ op Netflix wordt helemaal geen onderwerp geschuwd. Zijn standpunt over wapenbezit in Amerika gaat zelfs wereldwijd viral.

Naast comedian is Jefferies ook panellid bij programma’s, zoals Never Mind the Buzzcocks, Have I Got News for You, The Heaven and Earth Show en 8 Out of 10 Cats, en ook in de Amerikaanse show The Green Room with Paul Provenza is hij regelmatig te zien. Lees hier een recensie van een eerdere show.

De kaartverkoop start vrijdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster.Jim Jefferies news

JIM JEFFERIES OOK NAAR LOTTO ARENA BELGIEDe Australische cabaretier Jim Jefferies komt met een zijn 'The Unusual...

international comedy festival

JANDINO ASPORAAT, MURTH MOSSEL EN EDSON DA GRAÇA... Waar eerder het volledige programma van het International Cabaret Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.