Australische comedian Jim Jefferies naar Nederland en België

review: Jim Jefferies - 16/11 - Heineken Music Hall
Australische comedian Jim Jefferies naar Nederland en België
Door xingan op 03 juni 2019 - 10:17 De Australische comedian Jim Jefferies komt naar Nederland en België met zijn nieuwe show 'The Night Talker Tour'. Op 2 december staat de comedian in de Ziggo Dome en op 4 december in de Lotto Arena.

Jim Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiële onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden niet schuwt. De comedian kwam in 2007 in het nieuws toen hij op het podium werd aangevallen, dit incident verwerkte hij in 2008 in zijn eerste op dvd uitgebrachte show 'Contraband'. Later werden ook andere voorstellingen van hem op dvd uitgebracht of via Netflix uitgezonden zoals 'I Swear to God' en 'Alcoholocaust'. In 2017 kreeg hij zijn eigen show, 'The Jim Jefferies Show', op Comedy Central.

De kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 7 juni om 10:00 uur. Tickets zijn in Nederland tussen de €35 en €53 en in België tussen de €39,49 en €65. Tickets voor de show in de Ziggo Dome zijn hier verkrijgbaar en tickets voor de show in de Lotto Arena zijn hier verkrijgbaar.

Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor Jim Jefferies in de Ziggo Dome en via deze link kan je een reminder-email ontvangen voor de show van Jim Jefferies in de Lotto Arena.
Hannah Gadsby

AUSTRALISCHE COMÉDIENNE HANNAH GADSBY NAAR NEDERLAND...De Australische comédienne Hannah Gadsby komt naar Nederland en België met...

Ahoy Rotterdam

EXTRA SHOW CARIBBEAN COMBO IN AHOY Goed nieuws voor fans van Jandio Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.