Australische comédienne Hannah Gadsby naar Nederland en België

Hannah Gadsby
Australische comédienne Hannah Gadsby naar Nederland en België
Door xingan op 11 juni 2019 - 10:35 De Australische comédienne Hannah Gadsby komt naar Nederland en België met haar nieuwe show 'Douglas'. Op vrijdag 1 november staat ze in Stadsschouwburg, Antwerpen en op woensdag 13 november staat ze in Carré, Amsterdam.

Hannah Gadsby uit het Australische Tasmanië brak vorig jaar bij het grote publiek door met haar show 'Nanette'. Na een uitgebreide wereldtour verscheen de show in juni vorig 2018 als eerste Australische Original op Netflix, en zorgde voor een ongekende schokgolf in de comedywereld. Miljoenen mensen ter wereld werden geraakt door enerzijds haar grappen en verhalen, maar misschien nog wel meer door haar onverbloemde, goudeerlijke persoonlijke ervaringen en de indringende manier waarop ze vertelt over onder meer haar lesbische geaardheid, haar eigen traumatische ervaringen en brede maatschappelijke problemen.

Tickets voor beide shows gaan op vrijdag 14 juni in de verkoop. Tickets voor beide shows kosten €33,60. Kaarten voor de show van Hannah Gadsby in Carré zijn hier te koop en kaarten voor Hannah Gadsby in Stadsschouwburg zijn hier te koop.

Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor de show van Hannah Gadsby in Carré en via deze link kan je een reminder-email ontvangen voor de show van Hannah Gadsby in Stadsschouwburg.
VSCD Cabaretprijzen news

CABARETPRIJZEN 2019 NOMINATIES BEKEND GEMAAKTAfgelopen weekend zijn de genomineerden voor de Cabaretprijzen 2019 bekend...

Jim Jefferies news

AUSTRALISCHE COMEDIAN JIM JEFFERIES NAAR NEDERLAND... De Australische comedian Jim Jefferies komt naar Nederland en België met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.