Extra show Hannah Gadsby in Carré

Hannah Gadsby
Extra show Hannah Gadsby in Carré
Door Cartman91 op 07 juni 2021 - 13:21 Van de Australische cabaretière Hannah Gadsby was al bekend dat ze met een tour richting Europa zou komen. Deze optredens vinden in februari plaats in Carré te Amsterdam en de Stadsschouwburg in Antwerpen.

De ticketverkoop van haar show in Carré verloopt zo voorspoedig dat er in Carré een extra voorstelling bijgeboekt is. Behalve op 24 februari staat ze ook op 25 februari in Carré.

Gadsby brak door bij het grote publiek met haar show en Netflix-special Nanette, die beschouwd wordt als een mijlpaal in de comedygeschiedenis. Daarmee werd ze in 2018 ineens een wereldwijde comedyster. Ze won een Emmy en een Peabody en de hele wereld lag aan haar voeten. Er dienden zich allerlei carrièremogelijkheden aan, maar Gadsby besloot te blijven doen waar ze zich het best bij voelt: stand-up comedy. Tijdens de corona-epedimie zat Gadsby in haar thuisland Australië te piekeren. Dat nadenken heeft geleid tot een nieuwe voorstelling, een nieuw “Body of Work”.

Tickets voor de extra show gaan morgen (8 juni) om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost minimaal 40 euro.



Lowlands 2020 news

LOWLANDS PRESENTEERT COMEDYPROGRAMMA MET O.A....Lowlands zou Lowlands niet zijn als het geen uitgebreid comedy programma zou...

carre

HANNAH GADSBY IN 2022 LANGS CARRÉ EN STADSSCHOUWBURG... De Australische comedienne Hannah Gadsby geeft op 24 februari 2022 een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.