Cameretten Festival maakt gastoptredens halve finales en finale bekend

Cameretten news_groot
Cameretten Festival maakt gastoptredens halve finales en finale bekend
Door Cartman91 op 06 oktober 2017 - 14:19 Het prestigieuze Cameretten Festival wordt dit jaar alweer voor de 52ste keer gehouden en is een talentenjacht voor nieuw cabarettalent. In het verleden hebben cabaretiers als Patrick Laureij, René van Meurs, Anne Neuteboom, Daniël Arends, Jandino Asporaat, Guido Weijers en nog velen anderen een publieksprijs, juryprijs of persoonlijkheidsprijs gewonnen.

Nu zijn voor de halve finales en finale van de 2017 editie de gastoptredens bekend gemaakt. De halve finales vinden plaats op 23 en 24 november in Oude Luxor. De finale zal in Nieuwe Luxor plaatsvinden op 25 november. Beide theaters bevinden zich in Rotterdam.

Tijdens die eerste halve finale zal Henry van Loon een gastoptreden verzorgen, bij de laatste halve finale is het de beurt aan Kiki Schippers (met band) en in de finale mag Sanne Wallis de Vries een optreden komen geven. Peter Pannekoek, vorig jaar nog een van de gastoptredens, mag dit jaar het evenement presenteren.

Wie er in de halve finales komen te staan dat wordt op 9 oktober bekend gemaakt.Kathy Griffin

WINNEN: 1X2 KAARTEN VOOR KATHY GRIFFIN IN DE MEERVAARTComédienne Kathy Griffin komt op 13 november naar De Meervaart in Amsterdam...

Jochem Myjer

TWEE EXTRA SHOWS IN NIEUWE LUXOR VOOR JOCHEM MYJER Cabaretier Jochem Myjer komt met zijn " Adem in, adem uit " tour wegens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.