Winnen: 1x2 kaarten voor Kathy Griffin in De Meervaart

Kathy Griffin
Winnen: 1x2 kaarten voor Kathy Griffin in De Meervaart
Door sjoertb op 26 oktober 2017 - 14:26 Comédienne Kathy Griffin komt op 13 november naar De Meervaart in Amsterdam als onderdeel van haar wereldtournee 'Laughing Your Head Off'. De titel van de show is een verwijzing naar haar stunt in mei waarin ze op de foto stond met het 'afgehakte hoofd' (een masker) van de president van de Verenigde Staten Donald Trump. Ze kwam ermee in het wereldnieuws en bood kort daarna haar excuses ervoor aan.

Als je graag bij haar show wil zijn hebben we nu een leuke actie voor je! Cabaretinfo mag namelijk 1x2 kaarten weggeven voor Kathy Griffin in De Meervaart. Het enige wat je moet doen om kans te maken is even reageren op dit Facebook-bericht.

De 56-jarige Kathy Griffin heeft veel bereikt in haar carrière waaronder het wereldrecord voor meeste komedieshows op televisie, een #1 New York Times bestseller, een eigen late-night show en bijrollen in uiteenlopende programma’s en films als Pulp Fiction, Ugly Betty, Law & Order, Glee en RuPaul’s Drag Race.

Ze staat bekend als iemand die nooit een blad voor de mond neemt en niet vies is van de nodige zelfspot. Neem bijvoorbeeld haar documentaire 'Kathy Griffin: My Life On The D-List’; zo genoemd omdat ze naar eigen zeggen niet goed genoeg is voor de 'C-list’ - maar wel even twee Emmy’s in de wacht sleepte met dat programma.

Deze winactie loopt tot en met 1 november.CaribbeanCombonews

CARIBBEAN COMBO KOMT IN 2018 NA VIJF JAAR...Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe, oftewel...

Cameretten news

CAMERETTEN FESTIVAL MAAKT GASTOPTREDENS HALVE... Het prestigieuze Cameretten Festival wordt dit jaar alweer voor de 52ste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.