Comedian en The Daily Show-presentator Trevor Noah naar Ziggo Dome

Trevor Noah news_groot
Comedian en The Daily Show-presentator Trevor Noah naar Ziggo Dome
Door Cartman91 op 30 oktober 2017 - 12:23 De in Zuid-Afrika geboren comedian en The Daily Show-presentator Trevor Noah komt in mei naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Als zoon van een een donkere (Zuid-Afrikaanse) moeder en een blanke (Europese) vader had Trevor veel te maken met de apartheid, die toen nog bestond in het Afrikaanse land. Dit is ook een steeds terugkerend onderwerp in zijn comedyshows. Daarnaast werd hij in 2015 de opvolger van Jon Stewart als presentator van het satirische programma The Daily Show, waarmee hij in een klap beroemd werd.

Nu is dus bekend geworden dat hij op 20 mei naar Amsterdam komt voor een comedyshow. Tickets gaan vanaf 3 november om 11:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan tussen de 33,50 euro en 64,90 euro. Wil je de start van de ticketverkoop niet missen? Meld je dan aan voor onze ticketreminder en je ontvangt voorafgaand aan de verkoop een herinnering in je mailbox.



Cameretten news

CAMERETTEN NU OOK NAAR DE POPPODIA (DE OOSTERPOORT,...Hoewel de halve finales nog plaats moeten vinden, staan de data voor de...

CaribbeanCombonews

CARIBBEAN COMBO KOMT IN 2018 NA VIJF JAAR... Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe, oftewel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.