Cameretten nu ook naar de poppodia (De Oosterpoort, 013 en Melkweg)

Cameretten news_groot
Cameretten nu ook naar de poppodia (De Oosterpoort, 013 en Melkweg)
Door ThomasS op 02 november 2017 - 13:23 Hoewel de halve finales nog plaats moeten vinden, staan de data voor de finalistentournee van het Cameretten Festival al vast. Aan het vaste lijstje van theaters zijn nu drie opvallende nieuwe speelplekken toegevoegd, namelijk poppodia De Oosterpoort in Groningen, Poppodium 013 in Tilburg en de Melkweg in Amsterdam.

In april 2018 reist het oudste en grootste cabaretfestival af naar de drie poppodia samen met de drie finale acts. Wie dat zijn zal vrijdag 24 november na afloop van de halve finales blijken. De drie acts strijden zaterdag 25 november tijdens de finale in het nieuwe Luxor Theater om de felbegeerde winst.

Met het behalen van de finale is een plekje voor de finale acts in de finalistentournee verzekerd. Dit jaar nog leuker, met optredens in de Oosterpoort, 013 en de Melkweg. In totaal bestaat de finalistentournee van Cameretten uit 53 voorstellingen door heel Nederland.

De Oosterpoort, Groningen - Do 5 april 2018
Poppodium 013, Tilburg – Do 12 april 2018
De Melkweg, Amsterdam – Do 19 april 2018

Iliza Shlesinger news1

TEXAANSE COMÉDIENNE ILIZA SHLESINGER NAAR ANTWERPEN...De Amerikaanse comédienne Iliza Shlesinger , afkomstig uit Dallas, Texas...

TrevorNoahnws

COMEDIAN EN THE DAILY SHOW-PRESENTATOR TREVOR NOAH... De in Zuid-Afrika geboren comedian en The Daily Show-presentator Trevor Noah...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.