Kevin Hart naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Kevin Hart
Kevin Hart naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door JoycevanDoorn op 29 januari 2018 - 14:29 De Amerikaanse comedian en acteur Kevin Hart heeft maar liefst 100 shows toegevoegd aan zijn The Irresponsible Worldtour en de Benlux wordt zeker niet overgeslagen. Hart zal op 24 augustus op het podium van de Ziggo Dome te Amsterdam staan en een dag later, op 25 augustus, zal hij een show geven in het Sportpaleis te Antwerpen.

Zijn vorige comedy tour What Now? was de grootste wereldwijde stand-up tournee ooit. In de filmwereld is Kevin Hart ook overal te vinden. Hij speelt samen met Dwayne Johnson en Jack Black een hoofdrol in de film Jumanji: Welcome To The Jungle, die al snel de nummer 1 positie in de filmcharts in de USA bezette. Ook speelde hij in films als: Top Five, Ride Along 2 en Get Hard.

Tickets voor de show in Amsterdam kosten € 49,- euro (excl. servicekosten) en gaan op woensdag 31 januari om 18:00 uur in de voorverkoop. Je koopt tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.ziggoDomelogo

COMEDIAN RUSSELL PETERS NAAR ZIGGO DOMEDe Canadese comedian Russell Peters komt op 30 april 2018 naar Ziggo Dome...

Jimmy Carr

JIMMY CARR KOMT OOK NAAR BELGIË Het was al even bekend dat de Amerikaanse comedian Jimmy Carr voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.