Kevin Hart met zijn Reality Check tournee langs Ziggo Dome

Kevin Hart
Kevin Hart met zijn Reality Check tournee langs Ziggo Dome
Door RobZ op 06 december 2022 - 11:45 Volgend op zijn Irresponsible tour uit 2018 (waarmee Kevin Hart in de Ziggo Dome en het Sportpaleis stond), keert Emmy en Grammy genomineerde box office sensatie en comedy-icoon Kevin Hart op 26 april terug naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van zijn Reality Check Tour 2023.

Kevin Hart, geboren als Kevin Darnell Hart op 6 juli 1979, is een Amerikaanse comedian en acteur. Hij werd geboren en groeide op in Philadelphia, Pennsylvania en begon zijn carriere als comedian in de stand-up comedy-scene. Hart werd al snel opgemerkt door het grote publiek dankzij zijn unieke humor en energieke optredens. Hart is bekend om zijn grappige en herkenbare humor en blijft mensen over de hele wereld laten lachen met zijn optredens.

Tickets voor het optreden van Kevin Hart in de Ziggo Dome gaan vrijdag 9 december om 10:00 uur in de verkoop. Ticketprijzen zien er als volgt uit:

Premium - Zitplaatsen: €145,60
Rang 1 - Zitplaatsen: €98,00
Rang 2 - Zitplaatsen: €86,80
Rang 3 - Zitplaatsen: €81,20
Rolstoel- en begeleidersplaats: €98,00

Via deze link koop je tickets voor Kevin Hart in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.

Dit evenement zal een telefoonvrije ervaring zijn. Het gebruik van telefoons, smartwatches en andere slimme apparaten is in de zaal niet toegestaan. Bij aankomst op de locatie worden alle telefoons, smartwatches en accessoires opgeborgen in individuele Yondr-zakjes die aan het einde van het evenement worden geopend.



Dylan Moran

DYLAN MORAN GEEFT WEGENS SUCCES EXTRA VOORSTELLING...De Ierse comedian Dylan Moran geeft op 28 maart 2023 een extra voorstelling...

Peter Pannekoek

PETER PANNEKOEK START EERDER MET KAARTVERKOOP VOOR... De eerste recensie over de nieuwe show 'DNA' van Peter Pannekoek is binnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.