Dylan Moran geeft wegens succes extra voorstelling in de Meervaart

dylan moran
Dylan Moran geeft wegens succes extra voorstelling in de Meervaart
Door PhaedraW op 06 december 2022 - 14:17 De Ierse comedian Dylan Moran geeft op 28 maart 2023 een extra voorstelling in de Meervaart, Amsterdam. Dit wegens het succes van de kaartverkoop voor de show op 27 maart, waar echt de allerlaatste kaarten nog beschikbaar voor zijn.

'We Got This' is de splinternieuwe voorstelling van de BAFTA- en Perrier Award winnende comedian. In deze nieuwe show stoeit Dylan Moran op een vrolijke manier met zijn frustraties en stommiteiten uit het hedendaagse leven. De afgelopen jaren waren geen makkelijke tijden, maar Moran weet er iets heel grappigs en origineels van te maken.

De voorstellingen:
27-03-2023 - Meervaart, Amsterdam (tickets)
28-03-2023 - Meervaart, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop is al van start gegaan en tickets kosten € 42,00–€ 47,60 per stuk.

Ook staat Moran eerder in de maand in het Koninklijke Circus in Brussel. Hiervoor zijn de tickets ook nog in de verkoop en kosten € 28,12 tot € 39,-.
22-03-2023 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)AFAS Live

RICKY GERVAIS BRENGT ZIJN ARMAGEDDON SHOW NAAR... Ricky Gervais staat al jaren aan de top van de comedy industrie. Na...

ziggoDomelogo

KEVIN HART MET ZIJN REALITY CHECK TOURNEE LANGS... Volgend op zijn Irresponsible tour uit 2018 (waarmee Kevin Hart in de Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.