Ierse Comedian Dylan Moran terug naar Nederland

Dylan Moran
Ierse Comedian Dylan Moran terug naar Nederland
Door RobZ op 04 september 2018 - 10:31 Stand-up comedian Dylan Moran geeft op vrijdag 5 april 2019 een show in het RAI Theater in Amsterdam. Twee dagen later, 7 april dus, is hij ook te zien in het Koninklijk Circus in Brussel. Deze shows zijn onderdeel van zijn Dr. Cosmos tour, die hij na 42 data in de UK over heel de wereld gaat spelen.

Dylan Moran wordt ook wel de Oscar Wilde van de comedy genoemd. Zijn stijl bevat een droge, slimme vorm van humor en veel fantasierijke taal. In 2015 was hij voor het laatst in Nederland te zien. Toen speelde hij in een uitverkochte Meervaart.

De ticketverkoop voor de show van Dylan Moran in het Rai Theater begint op vrijdag 7 september om 10:00 uur. Kaarten kosten tussen de 27,50 en 32,50 exclusief servicekosten. Via deze link koop je tickets. Wil je een reminder per email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je onze ticket-reminder in.

De kaartverkoop voor Dylan Moran in het Koninklijk Circus te Brussel is al begonnen via deze link.

cabaret prijzen

WINNAARS POELIFINARIO EN DE NEERLANDS HOOP...Op maandag 1 oktober zijn de winnaars van de VSCD Cabaretprijzen (de...

carre

JOCHEM MYJER BREIDT TOUR UIT MET MAAR LIEFST 36... Succesvol cabaretier Jochem Myjer is volop aan het touren met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.