Jochem Myjer breidt tour uit met maar liefst 36 optredens in Koninklijk Theater Carré

Jochem Myjer
Jochem Myjer breidt tour uit met maar liefst 36 optredens in Koninklijk Theater Carré
Door Cartman91 op 03 september 2018 - 12:45 Succesvol cabaretier Jochem Myjer is volop aan het touren met zijn uitverkochte voorstelling Adem in, adem uit. Omdat er nog steeds veel vraag is naar kaarten voor zijn voorstellingen, terwijl deze al een tijdje stijf uitverkocht zijn wil Jochem extra shows spelen. Hiermee kan er voldaan worden aan die vraag.

Jochem doet het echter niet zomaar, om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen en om illegale kaartverkoop tegen woekerprijzen te voorkomen heeft hij maar liefst 36 shows in Koninklijk Theater Carré toegevoegd. Hier heeft hij voor gekozen vanwege de status van het gebouw en omdat er volgens hem geen betere plek is om zoiets te doen.

De extra shows vinden plaats van februari t/m mei (onderbroken voor zes shows in Nieuwe Luxor te Rotterrdam, zie speellijst). Kaarten kunnen vanaf 22 september om 10 uur gekocht worden (maximaal zes kaarten per persoon!).

Dylan Moran

IERSE COMEDIAN DYLAN MORAN TERUG NAAR NEDERLANDStand-up comedian Dylan Moran geeft op vrijdag 5 april 2019 een show in het...

Melkweg nieuwe logo

DAVID CROSS MET 'OH COME ON' TOUR NAAR DE MELKWEG De 'Oh Come On' Tour is de eerste tour van David Cross sinds 2016. Toen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.