Ricky Gervais brengt zijn Armageddon show naar Amsterdam

Ricky Gervais news_groot
Ricky Gervais brengt zijn Armageddon show naar Amsterdam
Door PhaedraW op 12 december 2022 - 10:22 Ricky Gervais staat al jaren aan de top van de comedy industrie. Na meerdere uitverkochte shows in de AFAS Live de afgelopen jaren, staat hij op donderdag 9 februari 2023 wederom in Amsterdam met zijn nieuwe show ‘Armageddon’.

Hij staat vooral bekend als komiek, maar doet nog veel meer. Zo was hij te zien in 'The Office U.K', en nieuw op Netflix 'On The Road', een film geregisseerd en geproduceerd door Gervais waarin hij zijn rol als David Brent uit 'The Office U.K' weer oppakt. Ook is hij het meesterbrein achter de hitserie ‘After Life’.

De kaartverkoop voor de voorstelling van Gervais gaat vrijdag 16 december om 10:00 van start en hebben een vanaf-prijs van € 57,12. Hier koop je tickets voor Ricky Gervais in de Afas Live op 9 februari.

Een reminder ontvangen als de tickets in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in.Meervaart

INDIASE COMEDIAN KENNY SEBASTIAN VOLGEND JAAR NAAR...De in Bangalore geboren en in Mumbai gevestigde stand-up comedian Kenny...

Dylan Moran

DYLAN MORAN GEEFT WEGENS SUCCES EXTRA VOORSTELLING... De Ierse comedian Dylan Moran geeft op 28 maart 2023 een extra voorstelling...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.