Stephen Lynch naar Theater de Meervaart

Stephen Lynch
Stephen Lynch naar Theater de Meervaart
Door evaruiten op 12 februari 2018 - 12:56 Op woensdag 6 juni staat Stephen Lynch in Theater de Meervaart tijdens zijn 'The My Old Heart Tour’. Lynch is een Amerikaanse comedian en singer-songwriter, zijn optredens zitten dan ook vol met een combinatie tussen muziek en comedy.

In 2013 was hij voor het laatst te zien in Nederland tijdens twee shows in Amsterdam en Groningen, een paar jaar eerder was hij ook te zien op Lowlands. Ook heeft Lynch twee Comedy Central presents-specials en een rol in een Broadway musical gehad, waarna hij genomineerd werd voor een Tony Award, ook wel de 'Antoinette Perry Awards for Excellence in Theatre'.

Tickets voor de show van Stephen Lynch zijn verkrijgbaar vanaf 16 februari om 10:00. Een kaartje kost je 35,- euro (incl. servicekosten), via deze link kan je een ticket kopen.
Jimmy Carr

EXTRA VOORSTELLINGEN JIMMY CARR IN TIVOLIVREDENBURG...De Amerikaanse comedian Jimmy Carr zou al naar Nederland en België komen...

Melkweg nieuwe logo

MUZIKALE CLOWN PUDDLES PITY PARTY NAAR MELKWEG EN... Mike Geier, oftewel Puddles Pity Party (ook wel the sad clown with the...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.