Extra voorstellingen Jimmy Carr in TivoliVredenburg en Muziekgebouw Frits Philips

Jimmy Carr
Extra voorstellingen Jimmy Carr in TivoliVredenburg en Muziekgebouw Frits Philips
Door Cartman91 op 14 februari 2018 - 11:45 De Amerikaanse comedian Jimmy Carr zou al naar Nederland en België komen voor shows in La Madeleine (Brussel), Stadsschouwburg Antwerpen, Nieuwe Luxor (Rotterdam), 013 (Tilburg), De Oosterpoort (Groningen) en Carré (Amsterdam).

Daar komen nu ook shows bij in TivoliVredenburg (Utrecht, 19 november) en Muziekgebouw Frits Philips (Eindhoven, 24 november). Deze reeks voorstellingen maken deel uit van zijn Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Worldtour. In de voorstellingen vertelt de comedian de beste grappen uit zijn 15-jarige carrière, maar gebruikt ook splinternieuw materiaal. Een voorstelling vol oneliners, grove grappen en scherpe publieksparticipatie in sneltreinvaart, zoals we die van Jimmy Carr kennen.

Tickets gaan vanaf 16 februari om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan minimaal 35 euro (inclusief servicekosten). Een kaartje voor het optreden in Utrecht koop je hier. Klik op de volgende linke als je een ticket wilt kopen voor de show in Muziekgebouw Eindhoven.



carre

BOOM CHICAGO VIERT 25-JARIG JUBILEUM IN THEATER...Cabaret gezelschap Boom Chicago bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt...

Stephen Lynch

STEPHEN LYNCH NAAR THEATER DE MEERVAART Op woensdag 6 juni staat Stephen Lynch in Theater de Meervaart tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.