Britse komiek Ricky Gervais terug naar AFAS Live

Ricky Gervais news_groot
Britse komiek Ricky Gervais terug naar AFAS Live
Door xingan op 07 mei 2019 - 10:03 Ricky Gervais komt op 5 juli naar AFAS Live met zijn splinternieuwe stand-up comedyshow 'Supernature'. De populaire comedian, schrijver, acteur en regisseur was afgelopen tijd volop in de belangstelling door zijn veelgeprezen Netflix-serie 'After Life', en gaat deze zomer weer optreden als stand-up comedian.

In 2017 kwam Ricky Gervais na een lange pauze met zijn nieuwe stand-up comedyshow 'Humanity'. Als onderdeel van een uitgebreide wereldtour stond hij drie keer een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam. 'Humanity' kreeg lovende kritieken en is inmiddels ook te zien op Netflix.

Tickets gaan op vrijdag 10 mei om 10:00 uur in de verkoop en gaan over de digitale toonbank vanaf 43,68 euro. Via deze link koop je tickets voor Ricky Gervais in Afas Live. Wil je de verkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in. Je krijgt dan een mail als de voorverkoop voor Ricky Gervais in Afas Live begint.

Arie Koomen

NIEUW COMEDYPROGRAMMA OP ZWARTE CROSS MET O.A. ARIE...Voor de aankomende editie van de Zwarte Cross is er zojuist een nieuw podium...

de lama's

DE LAMA'S MET THEATERTOUR DOOR NEDERLAND Vanaf september 2019 zijn De Lama's te zien in theaters door heel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.