Eric Andre met talkshow richting Boom Chicago

eric andre
Eric Andre met talkshow richting Boom Chicago
Door brittcrooswijk op 16 mei 2019 - 12:11 Eric Andre komt dit najaar met zijn brutale en bizarre talkshow naar Boom Chicago.

Eric is een Amerikaanse acteur, komiek en presentator. Hij is vooral bekend om zijn absurde humor en als host van zijn talkshow 'The Eric Andre Show'. Deze presenteert en schrijft hij sinds 2012. Hij maakte zijn acteerdebuut in 2009 op televisie in een kleine rol in 'Curb Your Enthusiasm' en later speelde hij een belangrijke rol in de serie 'Don't Trust the B---- in Apartment 23'.

Eric Andre staat op 8 september in Boom Chicago te Amsterdam voor een stand-up show. Tickets kosten €22,95 tot €33,95 en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 mei om 10:00. Tickets voor de stand-up show van Eric Andre in Boom Chicago koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.
Urbanus

URBANUS MET GLOEDNIEUWE SHOW 'LIJ KNER GE SOP' NAAR...Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals...

Meervaart

EXTRA SHOW VOOR DANIEL SLOSS IN DE MEERVAART Na het uitverkopen van de eerste show van Daniel Sloss in de Melkweg, geeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.