Extra show voor Daniel Sloss in De Meervaart

Daniel Sloss news_groot
Extra show voor Daniel Sloss in De Meervaart
Door brittcrooswijk op 13 mei 2019 - 11:48 Na het uitverkopen van de eerste show van Daniel Sloss in de Melkweg, geeft de stand-up comedian een extra show in De Meervaart in Amsterdam.

Daniel Sloss brak in 2018 definitief door nadat zijn shows 'Jigsaw' en 'Dark' na release op Netflix viral gingen. Hij groeit snel uit tot een van de grootste comedians ter wereld. In zijn vorige tour deed hij meer dan 150 shows in 28 landen. Sloss was te zien in Comedy Central's Roast Battles en Drunk History. Zijn stand-up clips hebben totaal al meer dan 5 miljoen views.

De extra show vindt plaats op zaterdag 9 november in De Meervaart in Amsterdam. Tickets kosten €39,20 en gaan in de verkoop op 15 mei om 10:00. Tickets voor de show van Daniel Sloss in De Meervaart koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.

eric andre

ERIC ANDRE MET TALKSHOW RICHTING BOOM CHICAGO Eric Andre komt dit najaar met zijn brutale en bizarre talkshow naar Boom...

AFAS Live

EXTRA SHOW VOOR RICKY GERVAIS; VVK DIRECT VAN START Het is al bekend dat Ricky Gervais op 5 juli naar de AFAS Live komt, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.