Schotse standup comedian Daniel Sloss in december naar Afas Live

Daniel Sloss news_groot
Schotse standup comedian Daniel Sloss in december naar Afas Live
Door RobZ op 31 augustus 2020 - 11:11 De Schotse stand-up comedian Daniel Sloss komt op vrijdag 11 december 2020 naar de AFAS Live in Amsterdam. Hij zal zijn show HUBRIS gaan spelen voor de Afas Live in 1,5 meter-setting. Hij neemt special guest Kai Humphries mee. Het is de eerste grote show van een buitenlandse comedian in Nederland sinds maanden.

In 2019 was Daniel Sloss ook in Amsterdam te zien. Hij stond toen achtereenvolgens in de Melkweg en de Meervaart. Daniel Sloss brak in 2018 door nadat zijn shows 'Jigsaw' en 'Dark' op Netflix viral gingen. Hij groeit hierdoor snel uit tot een van de grootste comedians ter wereld. Met zijn vorige show X tourde Daniel Sloss 17 maanden lang non stop over de wereld en speelde meer dan 300 shows in 40 landen. Sloss was verder te zien in Comedy Central's Roast Battles en Drunk History. Zijn stand-up clips hebben miljoenen views.

De kaartverkoop voor de voorstelling van Hubris in de Afas Live begint op woensdag 2 september om 11:00 uur. Via deze link koop je tickets voor het optreden van Daniel Sloss in de Afas Live. Ben je bang de start van de voorverkoop te missen? Wij kunnen je een email sturen als deze begint. Stel hier je ticketreminder in.

Scala theater

SCALA THEATER VERKOOPT 10.000 KAARTEN IN 1 WEEK EN...Vorige week schreven we over de opening van het nieuwe coronaproof SCALA...

Wilkoterwijnnws

TIVOLIVREDENBURG KOMT MET CABARETAVONDEN ONDER DE... Poppodium TivoliVredenburg in Utrecht komt de komende maanden, t/m december,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.