cabaret: Daniel Sloss - Hubris in AFAS Live op VRIJDAG 11 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daniel Sloss - Hubris in AFAS Live) verplaatst naar zaterdag 22 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
11 DEC
DANIEL SLOSS - HUBRIS Black Box AFAS Live, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Daniel Sloss
Voorprogramma Kai Humphries

Extra informatie

Voor het eerst in maanden is er weer een comedian van wereldformaat te zien in Nederland. Daniel Sloss wordt geroemd om zijn keiharde grappen met vlijmscherpe timing: 'dirty, sweet and clever'. Sloss' shows zijn taboedoorbrekend en gevuld met zijn kenmerkende donkere, intelligente en bijtende humor. Deliciously dark stand-up!

Route naar AFAS Live

AFAS Live ligt vlakbij afrit Ouderkerk a/d Amstel op de A2 autosnelweg Utrecht-Amsterdam. Op de snelwegen rondom Amsterdam volgt u de borden Transferium. OPENBAAR VERVOER Afas Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en de trein. De..

Bekijk complete route naar AFAS Live Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws