Wegens succes extra show Daniel Sloss in Carré

Daniel Sloss
Wegens succes extra show Daniel Sloss in Carré
Door PhaedraW op 27 september 2022 - 11:21 De show op 13 januari 2023 in Carré is zo goed als uitverkocht, maar wegens het grote succes heeft de Schotse stand-up comedian Daniel Sloss een extra show aangekondigd op 14 januari!

In ons land is Daniel Sloss razendpopulair. Hij speelde de afgelopen tien jaar onder meer in Toomler, Boom Chicago, Melkweg en Meervaart. Vorig jaar stond hij nog voor een uitverkocht AFAS Live. In 2023 kan hij ook Carré toevoegen aan dat indrukwekkende rijtje.

Zijn grote doorbraak beleefde Daniel Sloss toen zijn beruchte shows Dark en Jigsaw op Netflix verschenen. De laatstgenoemde en tevens meest bekende en invloedrijke special zorgde voor meer dan 120.000 verbroken relaties en 300 echtscheidingen. Daniel signeert tegenwoordig echtscheidingspapieren van fans na afloop van shows.

Tickets voor de extra show van Daniel Sloss zijn gelijk in de verkoop gegaan en kosten tussen de €45,25 en €72,75.

Koop hier kaarten voor Daniel Sloss op 14 januari in Carré!roue verveer

ROUÉ VERVEER VIERT DE KERST MET VIJF 'A VERY FUNNY...Vlak voor de kerst brengt Roué Verveer je alvast in de stemming met zijn...

festivalinfonieuwlogo

STEM OP PODIUMINFO BIJ DE WEBSITE VAN HET JAAR... Podiuminfo is genomineerd voor de verkiezing `Website van het Jaar` in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.