Comedian Daniel Sloss komt naar Carré

Daniel Sloss
Comedian Daniel Sloss komt naar Carré
Door chloetzintzoglou op 29 april 2022 - 13:19 Daniel Sloss zal op vrijdag 13 januari 2023 zijn 12e voorstelling 'Can’t' spelen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Daniel Sloss schuwt gevoelige onderwerpen niet. Zo ging de show X over seksueel overschrijdend gedrag. In 17 maanden speelde Sloss die voorstelling meer dan 300 keer over de wereld: overal in Europa, de UK, de VS, Australië en Canada. Maar ook in minder voor de hand liggende landen als Hong Kong en Japan was hij te zien.

In Moskou gaf hij de grootste Engelstalige comedyshow in Rusland ooit. Daniels vorige voorstelling HUBRIS, die hij vorig jaar nog in een uitverkochte AFAS Live speelde, was volgens Pollstar een van de grootste comedytours van 2021.

De kaartverkoop start 6 mei om 10:30. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Daniel Sloss in Carré 2023. Tickets kosten 51,40 euro.



Lama's

'THE ARTISTS FORMERLY KNOWN AS LAMA’S' TOUREN VERDER...Na een uitverkochte tour in 2022 gaat TAFKAL oftewel The Artists Formerly...

Jim Gaffigan

JIM GAFFIGAN MET THE FUN TOUR NAAR DELAMAR THEATER Jim Gaffigan komt in november met zijn show The Fun Tour naar het DeLaMar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.