Hondenbed kopen voor je hondjes in huis

Huiskamer
Hondenbed kopen voor je hondjes in huis
Door sjoertb op 07 april 2019 - 12:26 Iedereen vindt het heerlijk om op zijn/ haar eigen bed te slapen. Dit geldt ook voor je hond. Honden zoeken graag zelf hun lievelingsplekje in hun huis op. Je kunt dit een beetje sturen door een fantastisch bed voor hem te kopen en deze dan te plaatsen op de plek waar je je trouwe viervoeter graag wilt laten rusten. Je zult zien dat je hond zich niet alleen zeer prettig gaat voelen op deze plek, maar ook dat hij zijn verlatingsangst, die iedere puppy van jongs af aan heeft, zal verliezen. Ook is er opgemerkt dat veel honden veel sneller zindelijk worden als zij een eigen bed hebben. Dit laatste is echter nog niet helemaal bewezen.

Reizen
Een hondenbed is een prima middel dat gebruikt kan worden als je met je vriendje ergens gaat logeren. Of dit nu bij de buren is of bij een vriend in Amerika, je hond voelt zich meteen op zijn gemak op zijn eigen bedje. Je zult merken dat hij al rustig wordt bij het zien van zijn herkenningspunt en dit werkt natuurlijk geweldig in een voor hem vreemde omgeving.

Hondenbed voor andere huisdieren?
Een hondenbed wordt uiteraard gebruikt voor een goede nachtrust, of middagslaapje, voor je hond. Tegenwoordig zijn echter menigeen ander huisdier te vinden op dit geriefelijk zachte kussen. Er is getest met verschillende dieren, waaruit is gebleken dat vooral katten het bijzonder prettig vinden om uren weg te dromen op dit luxeartikel. Een aanrader dus als je meerdere huisdieren hebt.

Verzekering
Een hondenverzekering dient hoofdzakelijk om zijn baasje te beschermen tegen eventuele schade die kan ontstaan tussen de schoonheidsslaapjes door. Schade die bijvoorbeeld kan ontstaan tijdens een wilde achtervolging als Pluto een indringer heeft gevonden in zijn bed. Het kan de moeite waard zijn om te onderzoeken of zo’n verzekering handig voor je is.
Peter Pannekoek

WINNAARS VSCD CABARETPRIJZEN: LENETTE VAN DONGEN,...Maandagavond 30 september zijn de VSCD cabaretprijzen uitgereikt. Jaarlijks...

tickets2

TICKETMASTER MOET BIJ RESTITUTIE VOORTAAN OOK... Kaartjesverkoper Ticketmaster is door de consumentenbond op de vingers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.