René van der Gijp met GIJP Live! XL naar Rotterdam Ahoy

Rene van der Gijp
René van der Gijp met GIJP Live! XL naar Rotterdam Ahoy
Door RobZ op 10 december 2019 - 11:38 René van der Gijp staat steevast voor volle zalen als hij theaters bezoekt met zijn Gijp Live shows. Omdat veel fans achter het net visten voor kaartjes, heeft Van der Gijp besloten hen een plezier te doen door met een grotere show naar Rotterdam Ahoy te komen. Op 2 september 2020 staat Rene van der Gijp in Ahoy met zijn theatershow GIJP Live! XL.

In GIJP Live! XL praat de populaire televisiepersoonlijkheid op geheel eigen wijze over zijn persoonlijke leven, de televisiewereld en het profvoetbal. Ook voetbalvrienden Jan Boskamp, Wim Kieft, Hans Kraay jr. en Michel van Egmond zijn aanwezig in Ahoy.

Tickets voor de voorstelling gaan op vrijdag 13 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je tussen de 38,50 en 82,50 euro. Via deze link koop je tickets voor de Gijp Live theatershow in Ahoy. Wil je een email ontvangen als de kaartvekoop begint? Dat is hier te regelen.
Drew Lynch

DREW LYNCH KOMT IN 2020 MET SPEECH THERAPY TOUR NAAR... Drew Lynch komt in 2020 met zijn Speech Therapy Tour naar Nederland. Op 23...

Cameretten news

REMY EVERS, TOBI KOOIMAN EN SAMIR FIGHIL ZIJN DE... Remi Evers, Henk Overdijk en Tobi Kooiman zijn de finalisten van het...

REACTIES

geen avatar
ma 06 jan 2020 11:58

eatsleeprave.. Zeer goed initiatief, alle opbrengsten gaan naar het Erasmus ziekenhuis. Voor of tegen onderzoek van alvleesklierkanker. Onder leiding van Casper van Eijck.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.