Drew Lynch komt in 2020 met Speech Therapy Tour naar Nederland

Drew Lynch
Drew Lynch komt in 2020 met Speech Therapy Tour naar Nederland
Door larissapronk op 18 december 2019 - 12:50 Drew Lynch komt in 2020 met zijn Speech Therapy Tour naar Nederland. Op 23 september zal hij een optreden geven in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Andrew Lynch, beter bekend onder zijn artiestennaam Drew Lynch, is een Amerikaanse stand-up comedian. Toen hij twintig was werd Lynch tijdens het sporten geraakt met een bal tegen zijn keel. Hierdoor was hij gevallen en stootte hij zijn hoofd. Dit veroorzaakte een hersenschudding. Vervolgens is hij in slaap gevallen met zijn hersenschudding waardoor hij nu stottert.

Vier jaar later deed Drew mee aan het tiende seizoen van het televisieprogramma America's Got Talent. Hij wilde laten zien dat je elke negatieve situatie naar iets positiefs kan veranderen. Tijdens zijn optreden drukte Howie Mandel op de Gouden Buzzer. Dit stuurde hem direct naar de kwartfinales. Drew behaalde uiteindelijk de tweede plaats. Verder heeft hij ook een YouTube channel waar hij twee keer per week een video op plaatst. Op YouTube heeft hij meer dan twee miljoen abonnees.

Reguliere tickets kosten €29,95 en gaan aanstaande vrijdag 20 december om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor Drew Lynch in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Drew Lynch in DeLaMar Theater begint.bill bailey1

BILL BAILEY NAAR ROTTERDAM EN UTRECHT Bill Bailey komt weer terug naar Nederland. Op 29 februari staat hij met...

Ahoy Rotterdam1

RENÉ VAN DER GIJP MET GIJP LIVE! XL NAAR ROTTERDAM AHOY René van der Gijp staat steevast voor volle zalen als hij theaters bezoekt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.