Bill Bailey naar Rotterdam en Utrecht

bill bailey
Bill Bailey naar Rotterdam en Utrecht
Door myrthehuisman op 19 december 2019 - 11:18 Bill Bailey komt weer terug naar Nederland. Op 29 februari staat hij met zijn voorstelling 'Larks In Transit' in Het Oude Luxor theater in Rotterdam. Op 18 maart staat hij met dezelfde voorstelling in de grote zaal van TivoliVredenburg.

De comedian is in Nederland vooral bekend van de tv-programma's Never Mind The Buzzcocks, QI en Have I Got News For U. Hij is natuurlijk ook bekend van zijn stand-upcomedy. In Engeland behaalde de Britse comedian met zijn shows de lijst van 50 leukste acts in Britste comedy en ook stond hij op de 7e plaats van de 100 beste stand-upcomedians ooit.

Kaarten voor beide voorstellingen gaan 20 december 10:00 in de verkoop. Een ticket voor de voorstelling in het Oude Luxor Theater kost je €34.Tickets voor deze show koop je via deze link.

Voor de show in TivoliVredenburg ben je €38,10 per ticket kwijt. Koop hier je kaarten voor die voorstelling.

Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel dan een reminder in! Stel hier je reminder in voor de voorstellingen in Oude Luxor Theater en TivoliVredenburg
Ed Gamble

ED GAMBLE IN 2020 NAAR NEDERLAND EN BELGIË Ed Gamble komt in 2020 naar Nederland en België. Hij zal te zien zijn in...

Drew Lynch

DREW LYNCH KOMT IN 2020 MET SPEECH THERAPY TOUR NAAR... Drew Lynch komt in 2020 met zijn Speech Therapy Tour naar Nederland. Op 23...

REACTIES

Avatar RobZ
do 19 dec 2019 21:43

RobZ Nice! Zin in :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.