Drie shows in Nederland van Britse comedian Bill Bailey

bill bailey
Drie shows in Nederland van Britse comedian Bill Bailey
Door Semberendsen op 25 september 2023 - 11:45 In 2024 zal Bill Bailey met zijn humoristische en muzikale talent Nederland veroveren. Op 17 april 2024 zal hij in het Oude Luxor Theater, Rotterdam staan, gevolgd door een show in De Spot Groningen op 1 mei en op 5 mei een show in Heerlen.

De Britse comedian en muzikant begon zijn carrière als stand-up in de jaren 80 en heeft sindsdien zijn stempel gedrukt op de entertainmentindustrie. Hij staat bekend om zijn onderscheidende stijl van humor, die een combinatie is van droge observaties, absurditeiten en een vleugje excentriciteit. Hij heeft het vermogen om complexe onderwerpen op een humoristische en toegankelijke manier te benaderen, wat hem een trouwe schare fans heeft opgeleverd. Een van zijn meest opvallende rollen was die van Manny in de sitcom "Black Books," waarin hij naast Dylan Moran schitterde.

Bailey heeft ook regelmatig deelgenomen aan bekende panelshows zoals "Never Mind the Buzzcocks," "Have I Got News for You," en "QI." Zijn scherpe geest en komische timing maken hem tot een welkome aanvulling op deze programma's. Wat Bailey echt onderscheidt, is zijn vermogen om muziek naadloos te integreren in zijn comedyoptredens. Hij is een getalenteerde muzikant en multi-instrumentalist, en deze vaardigheid voegt een uniek en intrigerend element toe aan zijn shows.

Tickets voor Bill Bailey in Nederlands koop je hier:
17-04-2024 - Oude Luxor Theater, Rotterdam (tickets)
01-05-2024 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
05-05-2024 - Parkstad Limburg Theaters, Heerlen (tickets)

De kaartverkoop voor deze optredens begint op 29 september om 10:00 uurTivoliVredenburg

UTRECHT INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL KONDIGT BIG...Comedy, stand-up en cabaretliefhebbers kunnen hun agenda's markeren, want het...

Drew Lynch

COMEDIAN DREW LYNCH OP HET PODIUM VAN BOOM CHICAGO Drew Lynch staat bekend om zijn vermogen om komische verhalen te creëren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.