Personeelsuitjes waarover gesproken wordt

review: P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag P!nk
Personeelsuitjes waarover gesproken wordt
Door sjoertb op 09 december 2019 - 10:00 Kerstbijeenkomst, Nieuwjaarsontbijt, brunch of toch maar een borrel? December leent zich met uitstek om je (zaken)relaties en personeel te bedanken. Maar ook om met vrienden gezellig bij elkaar te zitten. Toch is de vraag of je dat allemaal wil in die laatste maand? Misschien kun je deze dagen eens nadenken over hoe het anders kan in 2020.

Want waarom zou je alles moeten doen in december? Misschien val je wel meer als je jouw momentje in een andere maand te plant. Een maand waarin je relaties niet van de ene borrel naar de andere lopen en je collega’s net voor kerst gewoon rustig naar huis kunnen gaan voor het opzetten van de boom en het doen van de laatste kerstinkopen. 

Een goed begin
Het nieuwe jaar samen met elkaar starten is natuurlijk een goed idee. Maar wat dacht je van iets gezelligs aan het einde van januari. Als Blue Monday zijn tol eist en je collega’s wel een opkikker kunnen gebruiken. Even de laptoptas en 15.6 inch laptop aan de kant en de (kantoor)deur uit. Wat is er dan leuker dan samen een avond lachen… en daarna met een borrel nog even ‘evalueren’. 

Lachen is gezond
Met Youp, Najib, Theo Maassen of Tineke schouten zit je natuurlijk altijd goed als het om lachen gaat, maar wat dacht je van Huub Stapel? Met zijn nieuwe show ‘Het Huwelijk” zullen je collega’s zeker een van de voorbij trekkende fases herkennen.  Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert hij jullie met de ongemakken en gemakken, de verleidingen, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk… Waarschijnlijk is het wel beter je personeelsuitje zonder partners te plannen. 

Laatste kans
Misschien is dit wel de laatste tournee. Maar liefst 30 keer speelt Herman van Veen dit jaar in zijn geliefde Carré, toch wel HET theater onder de theaters. Dus heren in pak en dames op chique met hakken en je nieuwste Ted Baker tas. '75-Dat Kun Je Wel Zien dat Is Hij' heet de show waar hij komend jaar, overigens door het hele land, mee optreedt. Op 5 mei 1971 speelde hij, 26 jaar oud, voor de allereerste keer in het Amsterdamse theater. Zes jaar eerder debuteerde hij met het soloprogramma ‘Harlekijn’(Niemands knecht, niemands baas). Sindsdien maakte hij talloze voorstellingen, muziekalbums, boeken en schilderijen. Wil je dus geschiedenis schrijven, dan is dit je kans. Herman staat voor een avond vol verrassingen. 

Daar moet je bij zijn
Nog zo’n voorstelling waarvoor je je Cowboysbag met zakelijke inhoud wel wil laten staan, is de gloednieuwe show 'Tomfoolery', een mix van persoonlijke verhalen van Tommy Tiernan. Deze Ierse comedylegende, acteur, schrijver en presentator verkoopt recordaantallen tickets over de hele wereld. Hij is de ster in de shows Derry Girls en Live At The Apollo. Ook is hij de host van zijn eigen geïmproviseerde praatprogramma op de Ierse zender RTE1.

Tiernan komt in 2020 naar Nederland en België en zal optreden in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Tijdens deze show zal hij zijn unieke kijk op alledaagse situaties vertellen. Deze kijk is soms diepgaand en donker, maar soms ook heel luchtig en simpel. Een show waarmee je zeker indruk maakt en waar tijdens de lunchpauze nog vaak over gepraat zal worden.Ed Gamble

ED GAMBLE IN 2020 NAAR NEDERLAND EN BELGIË Ed Gamble komt in 2020 naar Nederland en België. Hij zal te zien zijn in...

bill bailey1

BILL BAILEY NAAR ROTTERDAM EN UTRECHT Bill Bailey komt weer terug naar Nederland. Op 29 februari staat hij met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.