Dave Chappelle volgende maand naar Ziggo Dome

Dave Chappelle persfoto
Dave Chappelle volgende maand naar Ziggo Dome
Door larissapronk op 21 januari 2020 - 10:39 Volgende maand komt Dave Chappelle naar Nederland. Op zaterdag 22 februari keert hij terug naar de Ziggo Dome om een optreden te geven. In 2018 was Dave Chappelle ook al te zien in de Ziggo Dome.

Dave Chappelle is een Amerikaanse comedian, acteur, schrijver en producer. Hij is bekend van de populaire sketch-TV serie genaamd Chappelle's show. Deze show kreeg drie Emmy's en werd de bestverkopende TV-serie op DVD ooit. In 2017 bracht Dave vier specials uit op Netflix. Als acteur was hij te zien in 'A Star is Born', 'Robin Hoofd: Men in Tights' en 'You’ve Got Mail'.

Kaarten kosten tussen de €60,- en €100,- en gaan aankomende vrijdag 24 januari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor Dave Chappelle in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Dave Chappelle in de Ziggo Dome begint.



Caprera news

OPENLUCHTTHEATER CAPRERA IN BLOEMENDAAL MAAKT...Openluchttheater Caprera in Bloemendaal heeft voor het komende theaterseizoen...

youpnewss.gif1

YOUP VAN 'T HEK DENKT AAN PENSIOEN: NOG ÉÉN... Cabaretier Youp van 't Hek is inmiddels 66 jaar, bijna pensioengerechtigd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.