Youp van 't Hek denkt aan pensioen: nog één voorstelling en nog één keer een oudejaarsconference

youp van 't hek
Youp van 't Hek denkt aan pensioen: nog één voorstelling en nog één keer een...
Door Cartman91 op 15 januari 2020 - 13:49 Cabaretier Youp van 't Hek is inmiddels 66 jaar, bijna pensioengerechtigd. Youp zit namelijk bijna 50 jaar in het vak, waarvan het de laatste paar jaar wat moeizamer gaat: hij werd al twee keer onwel op het podium tijdens een voorstelling.

Afgelopen weekend gaf Youp in een interview aan in De Balie te Amsterdam te denken aan zijn pensioen als cabaretier. Hij wil op zijn 70ste verjaardag, op 28 februari 2024 in Carré te Amsterdam zijn laatste voorstelling spelen waar hij nog eenmaal het liedje Niemand weet hoe laat het is zingt. Zijn bekendste liedje is ongetwijfeld Flappie, dat vaak rond de kerstdagen te horen is op de radio.

In die tussentijd wil Youp nog één theatertour en dit jaar voor de laatste keer een oudejaarsconference doen. Dat wordt dan alweer zijn tiende oudejaarsconference.

Na zijn pensioen wil Youp 'eindelijk' een boek gaan schrijven. Voorlopig staat Youp nog volop in de theaters met zijn show 'Met de kennis van nu'. Zie zijn volledige speellijst.
Dave Chappelle persfoto

DAVE CHAPPELLE VOLGENDE MAAND NAAR ZIGGO DOME Volgende maand komt Dave Chappelle naar Nederland. Op zaterdag 22 februari...

Najib Amhali Nieuws1

NAJIB AMHALI MET ANUAR EN ROUÉ VERVEER NAAR AFAS... Met ' De Ramadan Conference ' stond komiek Najib Amhali afgelopen jaar in...

REACTIES

geen avatar
wo 15 jan 2020 19:17

eatsleeprave.. Als z'n hart het houd...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.