Youp van ‘t Hek neemt afscheid: laatste voorstelling 2 jaar in de theaters

Youp van 't Hek
Youp van ‘t Hek neemt afscheid: laatste voorstelling 2 jaar in de theaters
Door sjoertb op 10 juni 2021 - 12:39 Youp van ‘t Hek gaat stoppen maar voor het zover is neemt hij nog ruim de tijd om afscheid te nemen met zijn allerlaatste voorstelling 'De Laatste Ronde!'. Met de show zal de nu 67-jarige cabaretier in vrijwel alle theaters optreden waar hij de afgelopen halve eeuw heeft gespeeld. De cabaretier maakte tot nu toe 28 voorstellingen, waaronder tien oudejaarsconferences.

Eerst komen de kleine theaters aan de beurt. Plekken waar hij ooit is begonnen, zoals Pepijn in Den Haag en het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Honderden voorstellingen liggen voor de boeg. De laatste aantal weken komen de grote theaters aan bod zoals Luxor in Rotterdam en Carré in Amsterdam. Op zijn 70e verjaardag sluit Youp van ‘t Hek de voorstellingenreeks af in de hoofdstad.

Van ‘t Hek over zijn besluit dat De Laatste Ronde! echt zijn afscheid is: ,,Alles heeft een houdbaarheidsdatum, en komieken al helemaal [..] Er komt een moment dat mensen niet meer op je zitten te wachten, dat heb ik bij andere oude collega’s soms zien gebeuren. Dat moment wil ik voor zijn.”

De volledige speellijst voor De Laatste Ronde! wordt nu vormgegeven en komt er binnenkort aan.Corona virus1

VANAF 30 JUNI MOGEN ALLE FESTIVALS EN CONCERTEN WEER...Goed en belangrijk nieuws voor ons concert- en festivalliefhebbers....

Jandino Asporaat

JANDINO ASPORAAT OP THEATERTOUR MET SOLOSHOW 'OPGEFOKT' Dit najaar gaat Jandino Asporaat weer naar de Nederlandse theaters met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.