Youp van 't Hek en Freek de Jonge sluiten zich aan bij actie Kapsalon Theater

Freek de Jonge
Youp van 't Hek en Freek de Jonge sluiten zich aan bij actie Kapsalon Theater
Door sjoertb op 18 januari 2022 - 13:09 De actie van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge wordt steeds breder gedragen. Bekende grappenmakers Youp van 't Hek en Freek de Jonge doen nu ook mee aan 'Kapsalon Theater'. Zij treden op in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Het idee is als volgt: aanstaande woensdag gaan theaters open als kapperzaak. Dat is toegestaan volgens de huidige corona-regels. Tijdens het wachten kunnen klanten genieten van een voorstelling. Zo worden optredens toch mogelijk gemaakt. In sommige zalen worden andere werkzaamheden verricht die onder de 1 op 1 contactberoepen vallen bijvoorbeeld massages en manicures.

In het bericht van gister kun je lezen welke cabaretiers op welke locaties optreden. Opvallende namen zijn Brigitte Kaandorp, Jochem Myjer, Claudia de Breij, Henry van Loon, Ton Kas en Yentl & De Boer. Ook muzikanten als Ed Struijlaart en LAKSHMI treden op.

Op de site van kapsalontheater vind je alle informatie.Sanne Wallis de Vries

PROTESTACTIE 'KAPSALON THEATER' ONDER VUUR: O.A....Vandaag zou de metamorfose plaatsvinden van een groot deel van de theaters in...

De Kleine Komedie news

KAPSALONTHEATER-PROTEST VAN WOENSDAG KRIJGT VORM;... Afgelopen vrijdag vertelden we je al over de ludieke actie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.