Youp van 't Hek pleit voor uitzonderingspositie Carré voor oudejaarsconference

Youp van 't Hek
Youp van 't Hek pleit voor uitzonderingspositie Carré voor oudejaarsconference
Door Cartman91 op 27 november 2020 - 13:04 In deze tijden van corona is het voor artiesten nauwelijks belonend om voor een klein publiek te spelen. Door de nodige maatregelen mogen er namelijk maximaal 30 personen in een binnenruimte aanwezig zijn.

Dit is tegen het zere been van cabaretier Youp van 't Hek aan, die graag een oudejaarsconference voor 250 man publiek wil spelen in Carré te Amsterdam. Samen met zijn management, BNNVara en Carré doet Youp dan ook een oproep aan de regering om voor Carré een uitzondering te maken.

Mocht er echter geen gehoor aan deze oproep gegeven worden dan legt Youp zich daar bij neer, want zo zegt hij "als het voor dertig moet, wie ben ik?" en "Ik ben nu niet degene die zegt: ‘ik ga het niet doen’. Zo zit ik niet in elkaar".

Begin dit jaar gaf Youp aan dat hij graag nog één voorstelling en nog één keer een oudejaarsconference wil gaan maken, dit heeft alles te maken met zijn leeftijd en vooral zijn gezondheid. Want het is al twee keer gebeurd dat Youp tijdens een voorstelling onwel is geworden en de show niet af kon maken. Later bleek het aan zijn hart te liggen, waarna hij wat rust nam.



NPO news

NPO OPENT TIJDELIJK ‘VIERDE ZENDER’ VOL CULTUURDe NPO heeft er vanaf vandaag tijdelijk een ‘vierde zender’ bij. Deze zender...

NPO news1

NPO KRIJGT BUDGET OM DOOR CORONA AFGELASTE CONCERTEN... De NPO krijgt van de overheid een grote zak geld om concerten en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.