Nieuw comedyfestival Comedy Stop maakt eerste naam bekend: Chris Turner

Chris Turner
Nieuw comedyfestival Comedy Stop maakt eerste naam bekend: Chris Turner
Door Kalekidan1803 op 21 februari 2020 - 10:54 Het nieuwe comedyfestival Comedy Stop heeft zijn eerste cabaretier bekend gemaakt. Chris Turner, een Britse comedian, zal op het podium staan zo laat het festival weten. Het comedy festival is te bezoeken van 17 tot en met 19 september in Patronaat te Haarlem.

Chris verwerkt snelle freestyle raps in zijn comedy shows. Dit heeft er ook voor gezorgd dat hij opviel. Tegenwoordig staat Chris bekend als een van de bekendste cabaretiers op internationaal gebied. Ook is hij op tv geweest zoals op RTL 4 en en is hij ook op de radio te horen geweest zoals Live op BBC Radio 2.

Comedy Stop zal na verloop van tijd meer komieken aan de line-up van het festival toevoegen. Dit comedyfestival biedt Britse comedy-talenten een podium om de wereldtop te halen.

De kaartverkoop voor de show van Chris Turner is zojuist gestart en een ticket zal €16,80 kosten. Een kaartje kan via deze link besteld worden. Voor elke verschillende optreden van een artiest geldt dat er apart een kaartje besteld moet worden.

John Bishop

JOHN BISHOP BEGINT EUROPESE TOUR IN AMSTERDAM EN...De Britse komiek John Bishop gaat op Europese tour. Zo start hij zijn tour...

Eventim news2

MEER TICKET-AANBIEDERS GAAN SERVICEKOSTEN... In 2019 kwam Ticketmaster met het nieuws naar buiten dat ze naast de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.