John Bishop begint Europese tour in Amsterdam en Antwerpen

John Bishop
John Bishop begint Europese tour in Amsterdam en Antwerpen
Door Kalekidan1803 op 21 februari 2020 - 12:13 De Britse komiek John Bishop gaat op Europese tour. Zo start hij zijn tour op 1 oktober in De Meervaart, Amsterdam en is hij twee dagen later op 3 oktober te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Hierna zullen er meer Europese steden volgen waaronder Kopenhagen, Reykjavik, Oslo, Stockholm en eindigt hij zijn tour op 20 oktober in Helsinki.

John heeft veel uitverkochte tours gehad binnen het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Zoals zijn "Winging It" Tour, "Supersonic" Tour en "Sunshine" Tour. Om deze reden wil de komiek buiten de grenzen van het Verenigd Koninkrijk en Ierland over om mensen daarbuiten in contact te brengen met zijn humor.

De kaartverkoop voor beide locaties start op maandag 24 februari om 10:00. Het optreden in Amsterdam zal €36,45 kosten en het optreden in Antwerpen €34. Via de onderstaande links bestel je de tickets voor de gewenste locatie.

01-10-2020 - Meervaart, Amsterdam (tickets)
03-10-2020 - Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (tickets)

Jeff Dunham

JEFF DUNHAM KEERT TERUG NAAR ZIGGO DOMEBuikspreker en comedian Jeff Dunham staat op 20 oktober in de Ziggo Dome...

Chris Turner

NIEUW COMEDYFESTIVAL COMEDY STOP MAAKT EERSTE NAAM... Het nieuwe comedyfestival Comedy Stop heeft zijn eerste cabaretier bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.