Jeff Dunham keert terug naar Ziggo Dome

review: Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Jeff Dunham
Jeff Dunham keert terug naar Ziggo Dome
Door Kalekidan1803 op 28 februari 2020 - 10:40 Buikspreker en comedian Jeff Dunham staat op 20 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit maakte Greenhouse Talent zojuist bekend op twitter. Zijn show wordt gehouden op 20 oktober 2020.

Jeff Dunham is een Amerikaanse komiek die buikspreken gebruikt voor zijn shows. Dit levered hem Miljoenen fans op social media, meer dan een miljard views op YouTube op. Oneliners als 'Silence! I kill you!’ maakte hem onsterfelijk. Recent bracht hij zijn tweede Netflix special 'Jeff Dunham: Beside Himself’ uit. Met zijn legendarische cast van poppen heeft Dunham een gigantische fanschare opgebouwd die geen genoeg krijgen van de knorrige opa Walter, de hysterische terrorist Achmed en de bierzuipende redneck Bubba J.

De komiek had een samenwerking met Comedy Central om speciale shows te creëren voor de zender. In het vervolg kreeg hij zijn eigen show en wist hij met de zenders meerdere dvd's uit te brengen. Ook werd Jeff door Slate Magazine benoemd tot de grappigste komiek en maakte Forbes bekend dat hij een van de best betaalde komieken was.

Dit zal voor Jeff niet de eerste keer in de Ziggo Dome zijn. Eerder gaf hij in 2013 ook een show en wist hij de Ziggo Dome vol te krijgen. In 2018 stond Jeff Dunham nog in Ahoy, Rotterdam.

De ticketverkoop voor de show start op 4 maart om 10:00. Tickets kunnen besteld worden vanaf €28,-. Via deze link bestel je een kaartje voor Jeff Dunham in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.







ZaantheaterLogo

MAN MAN MAN DE PODCAST OPNIEUW LANGS DE NEDERLANDSE... Man Man Man, de Podcast gaat opnieuw het theater in. Dit najaar gaan de...

John Bishop

JOHN BISHOP BEGINT EUROPESE TOUR IN AMSTERDAM EN... De Britse komiek John Bishop gaat op Europese tour. Zo start hij zijn tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.