Jeff Dunham naar Rotterdam Ahoy en Sportpaleis

Jeff Dunham
Jeff Dunham naar Rotterdam Ahoy en Sportpaleis
Door sjoertb op 23 november 2017 - 11:06 De internationale tour 'Passively Aggressive' van Jeff Dunham brengt hem ook naar Nederland en België. Samen met zijn poppenensemble komt hij aankomende lente naar het Antwerpse Sportpaleis en Rotterdam Ahoy.

Op Netflix werd onlangs nog zijn show 'Relative Disaster’ uitgebracht. Natuurlijk kwamen zijn ondeugende en lichtjes dementerende typetjes van buikspreekpoppen weer ruimschoots aan bod.

Jeff Dunham heeft op het moment het record van het ‘meeste aantal tickets ooit verkocht voor een stand-upcomedyshow’ en in september kreeg hij zijn eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood.

De shows:
21-05 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
23-05 - Rotterdam Ahoy (tickets)

De kaartverkoop start op dinsdag 28 november om 10:00 uur. Hier kun je een reminder instellen voor de kaartverkoop van de show in Ahoy zodat je er op tijd bij bent.
Cameretten Festival

JANNEKE DE BIJL WINNAAR JURY- EN PUBLIEKSPRIJS...Afgelopen zaterdag (25 november) streden de finalisten Andries Tunru ,...

ticketwet2

TWEEDE KAMER NEEMT MOTIE AAN OM WOEKERHANDEL TICKETS... Recentelijk werd een initiatiefwet om woekerhandel met concert- en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.