Seriously!? tour Jeff Dunham een jaar uitgesteld met shows in o.a. Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Jeff Dunham
Seriously!? tour Jeff Dunham een jaar uitgesteld met shows in o.a. Ziggo Dome en...
Door Cartman91 op 17 maart 2021 - 14:47 De Amerikaanse buikspreker en komiek Jeff Dunham werd wereldwijd beroemd met zijn buikspreekpop-typetjes Achmed The Dead Terrorist, Peanut, José The Jalapeño, Bubba J en Walter. Twaalf jaar later is hij nog altijd zeer succesvol met deze typetjes, zo zou hij met zijn nieuwe tour Seriously!? in het voorjaar op pad gaan. Tijdens deze tour zou Jeff onder meer langs Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis te Antwerpen langskomen.

Door het coronavirus kan dit echter niet doorgaan. Dus is deze tour met een jaar uitgesteld. Het goede nieuws is dat de nieuwe datums bekend zijn gemaakt, hieronder op een rijtje:

29/5/2022 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
30/5/2022 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je nog geen ticket hebben dan kan je deze nog aanschaffen. Een kaartje kost je tussen de 30 en 54 euro voor het optreden in de Ziggo Dome en tussen de 35 en 60 euro voor de show in het Sportpaleis.
Corona virus

LOCKDOWN OPNIEUW VERLENGD; GEEN CONCERTEN OF...Een nieuwe persconferentie, een nieuwe tegenvaller voor liefhebbers van...

Boom Chicago news

BOOM CHICAGO KOMT MET EERSTE CABARET FESTIVAL Komende zomer beleeft Boom Chicago haar eerste cabaretfestival. Onder de naam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.