Claudia de Breij in oktober 14 keer in Carré met 'Hier Ben Ik'

Claudia de Breij
Claudia de Breij in oktober 14 keer in Carré met 'Hier Ben Ik'
Door Kalekidan1803 op 10 maart 2020 - 14:34 Claudia de Breij staat van 10 tot en met 18 oktober iedere dag op het podium van Koninklijk Theater Carré. Hier zal zij 14 keer haar "Hier Ben Ik" show spelen, een voorstelling voor jong en oud.

Aan de hand van het levensverhaal van revuester Heintje Davids zingt, danst en vertelt Claudia over een klein meisje dat van haar vader te horen kreeg dat ze ‘te dik en te lelijk’ voor het toneel was. Later, toen ze dat podium al lang had veroverd, waren er mensen die besloten dat mensen als Heintje te Joods waren om er te mogen zijn.

Momenteel toert Claudia de Breij nog met haar voorstelling 'NU' door het land, de laatste shows daarvan zijn in mei. Eind 2019 gaf zij nog de oudejaarsconference.

De kaartverkoop voor de "Hier Ben Ik"-voorstellingen is al gestart. Elk optreden kost €19,-. Via deze link bestel je een ticket voor de show "Hier ben ik".

Corona virus2

CORONA-MAATREGELEN VERLENGD T/M 6 APRIL, PODIA EN...In verband met het Corona-virus had het kabinet al maatregelen genomen. Zo...

TJ Miller

T.J. MILLER KOMT NAAR BOOM CHICAGO De Amerikaanse acteur en stand-up comedian T.J. Miller komt op zondag 24...

REACTIES

geen avatar
zo 15 mrt 2020 22:18

eatsleeprave.. Al krijg ik 140$ mee.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.