Corona-maatregelen verlengd t/m 6 april, podia en theaters blijven langer gesloten

Corona virus
Corona-maatregelen verlengd t/m 6 april, podia en theaters blijven langer gesloten
Door Cartman91 op 16 maart 2020 - 13:58 In verband met het Corona-virus had het kabinet al maatregelen genomen. Zo had de overheid besloten dat alle evenementen met meer dan honderd personen verboden werden. Dit met als doel om de verspreiding van het Corona-virus COVID-19 in te dammen. Dit heeft als direct gevolg dat in heel Nederland zo goed als alle concerten en festivals t/m 31 maart afgelast zijn.

Gisteren, zondag 15 maart, hielden ministers Bruins en Slob een persconferentie waarin duidelijk werd dat de maatregelen verlengd zullen worden t/m 6 april en dat er extra maatregelen bijkomen. Zo zullen alle horeca hun deuren moeten sluiten, evenals alle scholen en kinderopvang locaties. Enige uitzondering is dat er een kinderopvang komt voor kinderen waarvan de ouders in cruciale sectoren werken, zoals de zorg.

Voor podia en theaters geldt dus dat de deuren langer gesloten blijven en dat alle optredens t/m 6 april geen doorgang kunnen vinden. Hetzelfde geldt voor de festivals die in deze periode plaatsvinden. De persconferentie is in zijn volledigheid hieronder terug te zien.


Bron persconferentie: NOSPatronaat news

COMEDY FESTIVAL COMEDY STOP IN PATRONAAT PRESENTEERT...Comedy festival Comedy Stop heeft vandaag twee nieuwe comedians aan de...

Claudia de Breij1

CLAUDIA DE BREIJ IN OKTOBER 14 KEER IN CARRÉ MET... Claudia de Breij staat van 10 tot en met 18 oktober iedere dag op het...

REACTIES

geen avatar
wo 18 mrt 2020 11:59

Diebythesword Catagorie ouderen entertainment: afscheidstoernee van Clannad is verplaatst naar april 2021.

 0
geen avatar
wo 18 mrt 2020 12:44

Diebythesword Ik had er overigens wel heen gegaan. Inhaaldatum voor Vlissingen is zaterdag 10 april 2021.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.