pop-up theater in Weert definitief geannuleerd

Corona sfeer
pop-up theater in Weert definitief geannuleerd
Door KaylynB op 20 januari 2021 - 11:33 Het pop-up theater van het Munttheater in Weert, waarbij het publiek, veilig en op 1,5 meter afstand, zou kunnen genieten van diverse voorstellingen en concerten kan door de beperkende coronamaatregelen niet in het Munttheater plaatsvinden.

De GGD Limburg-Noord, de Veiligheidsregio en de Gemeente Weert hebben definitief besloten om het Munttheater aan te wijzen als nieuwe vaccinatielocatie in de regio. De vaccinatieperiode loopt van 8 februari tot juli 2021.

Dit betekent dat het Munttheater als pop-up theater niet meer kan doorgaan: de geplande voorstellingen, die hier zouden plaatsvinden, worden verplaatst of geannuleerd.

Tickethouders van voorstellingen die de komende maanden staan geprogrammeerd in de Poort van Limburg (Munttheater), worden per mail geïnformeerd over verdere veranderingen van hun voorstelling.



guidoweijers_newsgoed.jpg

EERSTE FIELDLAB EVENT EEN FEIT: GUIDO WEIJERS OP 20...Goed nieuws van cabaretier Guido Weijers. Na lang lobbyen wordt er op 20...

MECC Maastricht news

POP-UP PROJECT M-THEATER DEFINITIEF GESCHRAPT DOOR... Afgelopen augustus zouden Theater aan het Vrijthof en MECC, beiden gelegen in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.