Pop-up project M-theater definitief geschrapt door aanhoudend corona

MECC Maastricht news_groot
Pop-up project M-theater definitief geschrapt door aanhoudend corona
Door Cartman91 op 13 januari 2021 - 16:50 Afgelopen augustus zouden Theater aan het Vrijthof en MECC, beiden gelegen in Maastricht, de handen ineenslaan om gedurende de coronagolf een pop-up theater met de naam 'M-theater' op te zetten. Echter doordat de coronacijfers nog altijd zo hoog zijn en de daarop betrekkelijke maatregelen het niet toestaan om coronaproof publiek toe te laten bij de voorstellingen is besloten om dit project definitief te schrappen.

Er is voorlopig geen vooruitzicht om het wél te kunnen organiseren en het opnieuw uitstellen van de optredens was ook geen optie, dit zijn de beweegredenen voor de twee theaters om het definitief af te blazen.

De geboekte voorstellingen zullen waarschijnlijk verplaatst worden naar de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. Er wordt momenteel onderzocht of dit mogelijk is. Kaarthouders worden of zijn persoonlijk ingelicht.

Het voordeel bij dit nadeel is dat de twee theaters, ondanks het niet doorgaan van M-theater, dit wel als een opstapje zien naar toekomstige samenwerkingen. Overigens sluiten de theaters niet uit dat M-theater in een andere vorm op een later moment (post-corona) alsnog plaats zal vinden.



Corona publiek news

POP-UP THEATER IN WEERT DEFINITIEF GEANNULEERDHet pop-up theater van het Munttheater in Weert, waarbij het publiek, veilig...

Corona virus

LOCKDOWN VERLENGD; GEEN CONCERTEN EN FESTIVAL T/M 9... Het zat er aan te komen. Premier Rutte en minister de Jonge hebben geen goed...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.